Målfest när Fässberg krossade Askim på Åbyvallen

Fässberg hade inga problem med Askim i division 5 Göteborg B herr i fotboll, och vann hemma med utklassningssiffrorna 7-0 (3-0).

|

Fässbergs tränare Niklas Tandrup kommenterade matchen:

– En energirik och bestämd första halvlek lade grunden för slutresultatet. Vi tar tidigt kommandot och får matchen dit vi vill. Väldigt många bra individuella prestationer men vårt kollektiv var det som gjorde skillnaden idag.

Det var andra raka segern för Fässberg, efter 1-0 mot Tynnered i premiären.

Fässberg startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara två minuter slog Philip Kinnander till.

Fässberg ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Lukas Svensson, i 13:e minuten.

Fässberg ökade ledningen till 3-0 i 36:e minuten, åter igen genom Lukas Svensson. Det dröjde till den 72:a minuten innan Daniel Gunnarsson ökade ledningen.

Daniel Gunnarsson, åter igen, ökade Fässbergs ledning i 80:e minuten.

Med fem minuter kvar att spela ökade Fässberg ledningen genom Axel Broström Vedin.

Till slut kom också 7-0 genom Daniel Gunnarsson som ökade Fässbergs ledning och som med målet fullbordade sitt hattrick i 87:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 7-0.

Fredag 20 augusti 20.00 spelar Fässberg borta mot IF Mölndal.