Mölndal kvalklart efter seger mot Guts

Efter en bra säsong i HockeyTvåan södra A herr är Mölndal nu klart för kval till Hockeyettan. Det efter seger, 7–4 (2–1, 2–0, 3–3), på hemmaplan mot Guts.

|

Segern var Mölndals femte på de senaste sex matcherna.

I första perioden var det Mölndal som var starkast. Laget vann perioden med 2–1.

Efter 33 sekunder i andra perioden slog Melwin Sundén till, på pass av Lucas Högosta och Niklas Torgersson och gjorde 3–1.

Lucas Högosta gjorde dessutom 4–1 efter 11.18 framspelad av Adam Jubel och Melwin Sundén. Mölndal startade också tredje perioden vassast. Laget gick upp till en 6–1-ledning. Men Guts svarade och gjorde 6–2.

Därefter var det dock Mölndal som avgjorde. Laget gjorde 7–2 med tolv minuter kvar att spela genom Lucas Högosta på pass av Filiph Johannesson och Rasmus Wilhelmsson. Guts hann få in två mål i slutet och slutresultatet blev 7–4.

Mölndals Adam Jubel stod för ett mål och två assists och Erik Andersson gjorde ett mål och totalt tre poäng.

Mölndal har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Guts har fem förluster.

Med en omgång kvar är Mölndal på femte plats i tabellen, och Guts är på tionde plats.

I sista omgången har Mölndal Bäcken hemma i Åby Ishall, söndag 4 december 16.00.