Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Mölndal segrare borta mot Lidköping – Dennis Björklund matchvinnare

Mölndal besegrade Lidköping på bortaplan i söndagens match i HockeyTvåan södra A herr. 1–4 (1–1, 0–2, 0–1) slutade matchen.

– Ännu en fantastisk skön seger. Spelmässigt får vi de inte riktigt att klaffa under 60 minuter, ändå vinner vi vilket är positivt. Stor eloge till juniorerna vi har med idag som gör bra ifrån sig de få byten de får i matchen. Olle i målet gör en bra match. Melwin Sunden ska också ha beröm, center som ställer upp och spelar back nu när vi är kort om folk och är dominant varje gång han är på isen, tyckte Mölndals tränare Niklas Svensson, efter matchen.

Segern var Mölndals femte på de senaste sex matcherna, och fjärde raka segern på bortaplan.

Första perioden var jämn. Mölndal inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Dennis Björklund efter bara 53 sekunder, men Lidköping kvitterade genom Victor Thilander i slutet av perioden. Mölndal startade andra perioden bäst och gick från 1–1 till 1–3 genom två snabba mål tidigt i perioden av Simzon Koch och Lucas Högosta. 9.00 in i tredje perioden nätade Mölndals Dennis Björklund åter igen på pass av Oscar Edwinsson och Felix Dynell och ökade ledningen. 1–4-målet blev matchens sista.

Dennis Björklund gjorde två mål för Mölndal och totalt tre poäng.

Lidköping har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna.

Med fyra omgångar kvar är Lidköping på sjunde plats i tabellen, medan Mölndal är på sjätte plats.

I nästa match möter Mölndal Grästorp borta på onsdag 23 november 19.00.