Mölndals IBF vann mot Hindås på hemmaplan

Mölndals IBF vann hemma mot Hindås i division 3 Västsvenska dam i innebandy. Matchen på lördagen slutade 4–1 (0–0, 2–0, 2–1).

Första perioden blev mållös. Efter 12.44 i andra perioden nätade Mollie Edwards, på pass av Zoé Tropp och gjorde 2–0. 6.32 in i tredje perioden slog Nadja Johansson till och ökade ledningen.

Efter 13.10 nätade Elin Bergstrand framspelad av Linda Gustafsson och ökade ledningen för Mölndals IBF.

17.30 in i perioden nätade Hindås Ellen Stray och reducerade. Men mer än så orkade Hindås inte med.

Mölndals IBF har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Hindås har en oavgjord och fyra förluster.

I tabellen innebär det här att Mölndals IBF nu ligger på fjärde plats. Hindås är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Mölndals IBF är Myggenäs. Lagen möts lördag 3 december 15.00 i Häggvallsskolan.