Mölnlycke IF och Balltorp delade på poängen efter 2–2

Det blev delad pott när Mölnlycke IF tog emot Balltorp i division 4 Göteborg B herr i fotboll. Slutresultatet skrevs till 2–2 (0–0).

|

– En uddlös match med två lag som inte hade något att spela för. Första 75 var inget att hänga i granen för något av lagen, sedan får vi åtminstone se fyra mål sista femton. Nu är det bara att satsa på en go avslutning på lördag, därefter blir det att ladda batterierna för nästa säsong, kommenterade Balltorps tränare Bawan Mohideen.

Det dröjde till den 76:e minuten innan Hampus Stålhandske gav Mölnlycke IF ledningen.

Kvitteringen kom i slutminuterna, med tre minuter kvar att spela, när Anton Nordbye gjorde mål för Balltorp.

Ledningsmålet till 2–1 för Mölnlycke IF kom direkt därefter när Ashkan Keshavarzi med en minut kvar att spela gjorde mål.

Balltorp kvitterade till 2–2 bara en minut senare genom Martin Schölin. Det fastställde slutresultatet till 2–2.

Mölnlycke IF har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Balltorp har två oavgjorda och tre förluster.

Med en omgång kvar är Mölnlycke IF på åttonde plats i tabellen, och Balltorp är på sjätte plats.

Motståndare i sista omgången för Balltorp är Kungsladugård. Lagen möts lördag 1 oktober 16.15 på Apelsinplan.