Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Martin Schölin i målform när Balltorp vann mot Önnered

Bortalaget Balltorp tog hem de tre poängen efter seger mot Önnered i division 4 Göteborg B herr i fotboll. 1–3 (1–2) slutade matchen på onsdagen.

– En lättad känsla minst sagt. Vi har nyligen genomgått en tuff period med 5 matcher utan seger, de senaste tre matcherna tycker jag dock att vi höjt oss rejält. Det började borta mot Velebit där jag tycker vi gör en fantastisk match och visar att vi är ett lag som skall höra till i toppen. Olyckligt 1-1 där, men prestationen gav oss det självförtroende som krävdes för att hitta tillbaka till vinnarspåret igen och vinna två raka. Nästa vecka väntar Älvsborg hemma innan vi går in i sommaruppehåll, förhoppningsvis kan vi avsluta våren som den startades, med tre raka vinster, kommenterade Balltorps tränare Bawan Mohideen efter matchen.

Önnered fick en bra start på matchen. Fredrik Rumin gjorde målet, redan i tionde minuten.

Balltorp kvitterade till 1–1 i 25:e minuten, genom Felix Enbom.

Balltorp tog också ledningen i 37:e minuten, genom Martin Schölin. Martin Schölin, åter igen, ökade Balltorps ledning med knappa kvarten kvar. Schölin fullbordade därmed Balltorps vändning. Det fastställde slutresultatet till 1–3.

Önnered har en oavgjord fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Balltorp har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

I tabellen innebär det här att Balltorp nu ligger på fjärde plats. Önnered är på nionde plats.

I nästa match möter Balltorp Älvsborg hemma på torsdag 30 juni 19.00.