Mölndal slog Pantern på hemmaplan

Mölndal vann mötet i HockeyTvåan Alltvåan södra herr på hemmaplan mot Pantern, med 4–2 (2–1, 2–1, 0–0).

|

Mölndals lagledare Sven Liedberg kommenterade matchen:

– Hela laget gjorde i dag en helgjuten insats. Pantern har ett erfaret lag med stark meritlista så många av oss och inte minst spelarna hade respekt för gästerna. Efter tio minuter så släppte det och vi spelade mer respektlöst och använde fart och finess. Ett bra lag och en målvakt (Olle Samuelsson) gjorde i dag skillnad. Killarna valde August Ridell Boman som kvällens lagkämpe.

Segern var Mölndals fjärde på de senaste fem matcherna, och fjärde raka segern på hemmaplan.

Pantern tog ledningen efter 4.40, genom Tom Mäkitalo på pass av Jonatan Svensson och Erik Sandgren.

Mölndal kvitterade till 1–1 efter 10.36, genom Viktor Witehall assisterad av Filip Bergström och Felix Dynell.

Mölndal tog också ledningen efter 14.46, genom Emil Spetz framspelad av August Ridell Boman och Dennis Björklund.

Efter 2.39 i andra perioden nätade Victor Svensson, på pass av Tom Mäkitalo och Jens Jakobs och kvitterade för Pantern.

Mölndals Filiph Johannesson gjorde 3–2 efter 4.27 framspelad av Niklas Torgersson och Viktor Witehall.

Felix Dynell gjorde dessutom 4–2 efter 5.02 framspelad av Filip Bergström och August Ridell Boman.

Tredje perioden blev mållös, och Mölndal höll i sin 4–2-ledning och vann.

Mölndal har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Pantern har tre vinster och två förluster.

Mölndals nya tabellposition är femte plats, medan Pantern är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Mölndal är Sölvesborg. Lagen möts söndag 29 januari 16.00 i Sölveshov.