Samuel Nilsson enda målskytt när IF Mölndal fotboll föll

IF Mölndal fotboll fick se sig besegrat i mötet med Eriksberg på hemmaplan i division 5 Göteborg B herr i fotboll, med 1–3 (0–3).

|

Eriksberg fick en bra start på matchen. Anton Efraimsson gjorde målet, redan i sjätte minuten.

Eriksberg ökade ledningen till 0–2 i 24:e minuten, genom John Emilsson.

Eriksberg ökade också ledningen till 0–3 i 27:e minuten, på nytt genom John Emilsson. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Samuel Nilsson och reducerade åt IF Mölndal fotboll. Fler mål än så blev det inte för IF Mölndal fotboll.

IF Mölndal fotboll har en oavgjord fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Eriksberg har tre vinster, en oavgjord och en förlust.

Det här betyder att Eriksberg ligger på andra plats i tabellen, och IF Mölndal fotboll är på elfte plats.

Nästa motstånd för IF Mölndal fotboll är Azalea. Lagen möts lördag 13 augusti 14.15 på Majvallen.