Seger för Lindome på bortaplan mot Lindås Rasta

Lindome vann mötet med Lindås Rasta borta med 4–2 (2–0, 2–1, 0–1) på söndagen i Allsvenskan södra dam i innebandy.

|

Lindome tog ledningen efter 4.30, genom Jenny Abrahamsson på pass av Moa Wahlström.

Lindome ökade också ledningen till 0–2 efter 10.36, genom Dagmar Surá framspelad av Victoria Frisell.

Lindome gjorde två snabba mål tidigt i andra perioden och gick från 0–2 till 0–4. Det rycket avgjorde matchen.

Lindås Rasta reducerade dock till 1–4 genom Elin Nilsson med 03.37 kvar att spela. 11.03 in i tredje perioden reducerade Lindås Rasta på nytt genom Lisa Ekström på pass av Emma Lundblad. 2–4-målet blev matchens sista. Men mer än så orkade Lindås Rasta inte med.

Lindås Rasta ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Lindome ligger på tredje plats.

I nästa omgång har Lindome Pixbo hemma i Almåshallen, lördag 18 december 14.00.