Stark andra halvlek räckte för Kållered mot Velebit

Första halvlek var mållös i matchen mellan Velebit och gästande Kållered på Bravida Arena på fredagen. I andra halvlek var det dock Kållered som var starkare och vann till slut med 3–1 i division 3 mellersta Götaland herr.

|

– Det var en rättvis seger, där första halvlek är avgörande med två mål för våran del. Andra halvlek var mer krig en skönspel och trots att vi blir nertryckta sista tio känns det ändå stabilt. Bra laginsats av oss, kommenterade Kållereds tränare Jamal El Moussaoui.

Matchen var mållös till Kållered tog ledningen i 32:a minuten, genom Marcus Alm. Direkt efter pausen slog Daniel Simonsen till och ökade Kållereds ledning.

I den 75:e minuten ökade Lukas Lindberg ledningen.

Reduceringen till 1–3 kom i matchens absoluta slutskede, med tre minuter kvar att spela, när Kassim Coaney gjorde mål för Velebit. Men mer än så orkade Velebit inte med.

Med tre omgångar kvar är Velebit på tionde plats i tabellen, medan Kållered är på sjunde plats.

Lördag 6 november 13.30 spelar Kållered hemma mot Kongahälla.