Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Stark seger för Dalen/Krokslätt i toppmatchen mot Fässberg

Det var två topplag som möttes i division 5 Göteborg B herr i fotboll på lördagen. Och det slutade med seger för hemmalaget Dalen/Krokslätt, som besegrade Fässberg med 2–1 (0–0) i tidiga seriefinalen.

Med fem omgångar kvar är Dalen/Krokslätt i serieledning, medan Fässberg är på andra plats. Tre poäng skiljer lagen åt.

– Vi släpper in ett mål med en ny backlinje då vi har 5 gubbar borta. Nu skall vi inte prata om de, utan hur stark insats vi gör, tillsammans. Vi är alltid starka inför våra hemma fans och visar återigen att vi är farliga! Axel i mål vill jag höja för sin kontrollerade och fina insats. Kan de har varit för att han fick bära på kaptensbindeln?, kommenterade Dalen/Krokslätts tränare Adam Fridell efter matchen.

Fässbergs tränare Niklas Tandrup tyckte till om matchen:

– Återigen en spelmässigt väl genomförd match från vår sida. Vi skapar mängder med chanser för att avgöra matchen men får inte till det i de avslutande momenten. Surt och tungt!

Vinsten mot Fässberg innebär att Dalen/Krokslätt har nio segrar i rad på hemmaplan.

Efter en mållös första halvlek var Dalen/Krokslätt starkare i andra halvlek.

Robin Gerdemann gjorde båda målen för Dalen/Krokslätt. Albin Broström Vedin gjorde gästernas mål.

Dalen/Krokslätt har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Fässberg har fyra vinster och en förlust. Det här var Dalen/Krokslätts sjätte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Fässbergs andra uddamålsförlust.

I nästa match möter Dalen/Krokslätt Gambian borta på fredag 9 september 19.15. Fässberg möter Styrsö BK torsdag 8 september 18.45 hemma.