Storförlust när Dalen/Krokslätt föll mot Sandarna på Gröna Vallen

Dalen/Krokslätt hade en riktigt tung match borta mot Sandarna, och förlorade med hela 1–6 (1–4) i division 4 Göteborg B herr i fotboll.

|

– Insatsen sammanfattar säsongen ganska bra. En tung säsong helt enkelt, kommenterade Dalen/Krokslätts tränare Joakim Ahlgren.

Sandarna gjorde första målet. Felix Kasper slog till, redan i 22:a minuten.

Sandarna ökade ledningen till 2–0 efter en dryg halvtimmes spel, genom Simon Chekroun.

Sandarna ökade också ledningen till 3–0 i 35:e minuten, genom Tobias Gottfridsson Petersson.

Dalen/Krokslätt reducerade till 3–1 bara fyra minuter senare genom Elias Halldin.

Fyra minuter senare var det Ismaila Musa som såg till att Sandarna ökade ledningen till 4–1. Direkt efter pausen nätade Ismaila Musa åter igen och ökade Sandarnas ledning.

6–1-målet kom med tre minuter kvar att spela, när Adam Kling gjorde mål för Sandarna. 6–1-målet blev matchens sista.

Resultaten i sista omgången innebär att Sandarna slutar på sjätte plats och Dalen/Krokslätt på 13:e plats.