Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Tilda Andersson enda målskytt när Mölndal föll

Hemmalaget Mölndal fick se sig besegrat av Villa Lidköping i lördagens match i Elitserien dam i bandy. 1–7 (1–2) slutade matchen.

Mölndals tränare Martin Lindberg kommenterade matchen:

– Aldrig roligt att förlora men 1-7 är ett stort fall framåt jämfört med förra matchen mot Villa. Villa har mycket boll vilket vi hade räknat med. Vi håller ihop det bra, är samlade och ligger på rätt sida större delen av matchen. Är imponerad över hur bra tjejerna står upp mot Villa. Alltid oroligt mot bra lag i slutet på matcherna men vi visar återigen att vi spelar tills domare blåser. Tycker inte Villa skapar så där jättemycket sista kvarten. Sen måste man lyfta på hatten för Villas lyrspel där det är oerhört svårt att ha koll på en sådan spelare som Tilda Ström som idag visar sin klass med sex mål. I vårt lag är det många som gör en riktigt bra match, men måste nämna Elin Johansson i målet som gör en kanonmatch.

Villa Lidköping startade matchen bäst. Laget gick upp till en 0–2-ledning genom mål av Tilda Ström innan Mölndal svarade och gjorde 2–1 genom Tilda Andersson. I andra halvleken gick ett överlägset Villa Lidköping från 1–2 till hela 1–7 och tog en mycket enkel seger.

Noterbart är att Tilda Ström gjorde sex mål för Villa Lidköping.

Det här betyder att Mölndal är kvar på åttonde och sista plats, och att Villa Lidköping fortfarande leder serien.

Mölndal tar sig an AIK i nästa match hemma söndag 13 februari 16.00.