Tuff match slutade med förlust för Balltorp mot Velebit

Det svängde i matchen i division 4 Göteborg B herr i fotboll mellan Balltorp och Velebit på Förbovallen. Hemmalaget Balltorp hade ledningen i halvtid, med 1–0, men efter pausen vände Velebit matchen och vann till slut med 2–1.

|

Denis Gavrilov stod för Velebits avgörande mål efter 61 minuter.

Balltorp fick en bra start på matchen. Jetmir Kurti slog till, redan i sjätte minuten. Det tog lång tid innan nästa mål kom. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Andreas Kakic och kvitterade för Velebit.

Velebit gjorde också 1–2 i 61:a minuten när Denis Gavrilov hittade rätt. Gavrilov fullbordade därmed Velebits vändning. 1–2-målet blev matchens sista.

Balltorp har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Velebit har fyra vinster och en förlust. Det här var Balltorps fjärde uddamålsförlust den här säsongen.

Det här betyder att Balltorp är kvar på sjätte plats, och att Velebit är klara seriesegrare

Balltorp tar sig an Mölnlycke IF i nästa match borta onsdag 28 september 19.30.