Tuff match slutade med seger för Dalen/Krokslätt mot FC Linné

Det svängde i matchen i division 5 Göteborg B herr i fotboll mellan Dalen/Krokslätt och FC Linné på Krokslättsvallen. Bortalaget FC Linné hade ledningen i halvtid, med 1–0, men efter pausen vände Dalen/Krokslätt matchen och vann till slut med 3–1.

|

– En tung start med ett tidigt baklängesmål. Men vi äter oss in i matchen och gnuggar in tre poäng. Tålamod var ledordet idag och jag är glad att vi lyckas lösa det till slut, tyckte Dalen/Krokslätts tränare Adam Fridell, efter matchen.

Segern var Dalen/Krokslätts sjunde på de senaste nio matcherna, och sjätte hemmasegern i rad.

Gästerna FC Linné tog en tidig ledning. Waleed Mahdi slog till, redan i 16:e minuten. Direkt efter pausen gjorde Oscar Persson mål och kvitterade för Dalen/Krokslätt.

I den 72:a minuten gav Robin Gerdemann Dalen/Krokslätt ledningen.

3–1-målet kom i 90:e minuten, när Gregory Hayes gjorde mål för Dalen/Krokslätt. Hayes fullbordade därmed Dalen/Krokslätts vändning. Det fastställde slutresultatet till 3–1.

Dalen/Krokslätt har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan FC Linné har en vinst och fyra förluster.

Dalen/Krokslätt stannar därmed i serieledning, och FC Linné på elfte plats, i tabellen.

Torsdag 9 juni 18.45 spelar Dalen/Krokslätt borta mot IF Mölndal fotboll.