Tung förlust när IF Mölndal fotboll krossades av Guldheden

IF Mölndal fotboll hade riktigt stora problem med Guldheden i division 5 Göteborg B herr i fotboll, och föll tungt på bortaplan med utklassningssiffrorna 0–6 (0–3).

|

Guldheden startade matchen bäst och tog ledningen. Arvin Hamidi gjorde målet, redan i 14:e minuten.

Guldheden ökade ledningen till 2–0 i 37:e minuten, åter igen genom Arvin Hamidi.

Guldheden gjorde också 3–0 strax före halvtidsvilan, genom Emanuel Bergsand. Direkt efter pausen nätade Arvin Hamidi och ökade Guldhedens ledning. Hamidi fullbordade därmed sitt hattrick.

I den 75:e minuten ökade Emmanuel Kwet ledningen ytterligare.

Till slut kom också 6–0 genom Axel Brännström som ökade Guldhedens ledning i 88:e minuten. 6–0-målet blev matchens sista.

Noterbart är att Guldhedens Arvin Hamidi gjorde tre mål.

Guldheden har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan IF Mölndal fotboll har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Det här betyder att Guldheden ligger på fjärde plats i tabellen, och IF Mölndal fotboll är på tionde plats.

IF Mölndal fotboll tar sig an Dalen/Krokslätt i nästa match hemma torsdag 9 juni 18.45.