Tungt för Dalen/Krokslätt – Fässberg bröt fina vinstsviten

Dalen/Krokslätt har haft en stark period i division 5 Göteborg B herr i fotboll och inför matchen borta mot Fässberg hade laget tagit fem raka segrar. På torsdagen tog det stopp och matchen på Åbyvallen slutade 1–0 (1–0). Det var första förlusten i serien för Dalen/Krokslätt.

|

– Vi kommer inte upp i nivå idag, en första halvlek där vi är långt ifrån nöjda. Andra är bättre och vi har ett gäng chanser där vi inte lyckas få in bollen. Då är det svårt att vinna matcher. Att vinstsviten bryts är vad det är, tråkigt, kommenterade Dalen/Krokslätts tränare Adam Fridell.

Målet i första halvleken av Erik Jonasson blev matchens enda.

Matchen avgjordes alltså redan i första halvleken. Hemmalaget ledde med 1–0 i paus, och resultatet stod sig matchen ut.

Fässberg har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Dalen/Krokslätt har fyra vinster och och en förlust. Det här var Fässbergs andra uddamålsseger den här säsongen.

För Fässberg gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Dalen/Krokslätt fortfarande leder serien, två poäng före Donsö.

Fässberg tar sig an Styrsö BK i nästa match borta lördag 21 maj 12.15. Dalen/Krokslätt möter samma dag 13.00 Gambian hemma.