Underläge i halvtid – då vände Fässberg och vann

Bortalaget Hällesåker hade greppet i halvtid och ledde med 1–0 i division 5 Göteborg B herr i fotboll. Men Fässberg vände på matchen och vann till slut med 2–1.

|

Emil Krenauer blev matchhjälte med sitt avgörande 2–1-mål efter 65 minuter.

Segern var Fässbergs fjärde på de senaste fem matcherna.

Hällesåker fick en bra start på matchen. Benjamin Ivarsson gjorde målet, redan i 15:e minuten. Matchen stod därefter länge och vägde. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Emil Krenauer träff och kvitterade för Fässberg.

Fässberg gjorde också 2–1 i 65:e minuten när Emil Krenauer hittade rätt på nytt. Krenauer fullbordade därmed lagets vändning. Det fastställde slutresultatet till 2–1.

Fässberg har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Hällesåker har en vinst och fyra förluster. Det här var Fässbergs tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Hällesåkers tredje uddamålsförlust.

Fässberg stannar därmed på fjärde plats, och Hällesåker på åttonde plats, i tabellen.

På fredag 3 juni 19.00 spelar Fässberg borta mot Eriksberg, och Hällesåker hemma mot Gambian.