Balltorp utklassat av Väster borta med hela 1–6

Balltorp åkte på en riktig smäll när laget förlorade på bortaplan mot Väster med hela 1–6 (1–2) i division 4 Göteborg B herr i fotboll.

|

Väster gjorde första målet. Arijan Stovrag slog till, redan i tolfte minuten.

Väster ökade också ledningen till 2–0 i 33:e minuten, genom Gabriel Cederborg.

I 35:e minuten nätade Arianit Ibishi, och reducerade åt Balltorp. Direkt efter pausen slog Filip Björklund till och ökade Västers ledning.

Med en halvtimme kvar att spela nätade Karl-Anton Pettersson och ökade ledningen för Väster.

5–1-målet kom med tre minuter kvar att spela, när Laye Bamba gjorde mål.

6–1-målet för Väster kom direkt därefter när Richard Nestor i 90:e minuten gjorde mål. 6–1-målet blev matchens sista.

Väster har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Balltorp har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Med tre omgångar kvar är Väster på sjätte plats i tabellen, och Balltorp är på femte plats.

Balltorp tar sig an Mölnlycke IF i nästa match borta lördag 17 september 13.00.