Bottennapp för Dalen/Krokslätt hemma mot Näset

Dalen/Krokslätt lyckades inte alls när man mötte Näset hemma i division 4 Göteborg B herr i fotboll. Näset vann med 5–0 (1–0).

|

– Pinsam insats, finns inget att ta med sig. Spelar vi såhär i fortsättningen har vi inget i division 4 att göra. Alla är väldigt besvikna. Bara att glömma och gå vidare, kommenterade Dalen/Krokslätts tränare Daniel Dewerud.

Matchen var mållös till Näset tog ledningen i 33:e minuten, genom Marcus Fryklund. Direkt efter pausen nätade Dennis Strandberg på straff och ökade Näsets ledning.

I 53:e minuten slog Andreas Stern-Pettersson till, och gjorde 0–3.

Bara sju minuter senare var det Dennis Strandberg som såg till att Näset ökade ledningen på nytt, till 0–4.

Till slut kom också 0–5 genom Dore Tshitenge Fuamba som ökade Näsets ledning i 80:e minuten. 0–5-målet blev matchens sista.

På tilläggstid fick Dalen/Krokslätts Fredrik Hofmann rött kort, och fick spela med en man mindre sista minuterna.

Dalen/Krokslätt har en vinst, tre oavgjorda en förlust och 8–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Näset har tre vinster och två förluster och 12–7 i målskillnad.

För hemmalaget betyder resultatet sjunde plats i tabellen. Näset är på fjärde plats.

I nästa omgång har Dalen/Krokslätt IK Virgo borta på Mossens IP, torsdag 11 maj 18.30.