Dalen/Krokslätt kryssade hemma mot Björkö

Det blev delad pott när Dalen/Krokslätt tog emot Björkö i division 4 Göteborg B herr i fotboll. Slutresultatet skrevs till 2–2 (1–1).

|

– Vet knappt vad jag ska säga den här gången? Vi gör en riktigt bra match och dominerar, enligt mig, fullständigt. Att vi inte vinner idag kan jag för mitt liv inte förstå. All cred till Björkös målvakt, kommenterade Dalen/Krokslätts tränare Daniel Dewerud.

Det var Dalen/Krokslätts fjärde match i rad utan seger.

Gästande Björkö fick en bra start på matchen. Buster Botters Dahlöf gjorde målet, redan i åttonde minuten.

Dalen/Krokslätt kvitterade till 1–1 tidigt i matchen, genom Hampus Fredriksson, i 14:e minuten. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Theo Kornbakk träff och gav Björkö ledningen.

I den 74:e minuten kvitterade Robin Gerdemann för Dalen/Krokslätt. 2–2-målet blev matchens sista.

Dalen/Krokslätt har en seger, tre oavgjorda och en förlust och 8–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Björkö har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 12–8 i målskillnad. Det här var Dalen/Krokslätts femte oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Dalen/Krokslätt ligger kvar på nionde plats i tabellen, och Björkö på åttonde plats.

I nästa omgång har Dalen/Krokslätt Gothenburg W borta på Förbovallen, torsdag 25 maj 19.00.