Dalen/Krokslätt vände halvtidsunderläge till seger

Dalen/Krokslätt hade problem och låg under med 1–2 efter första halvlek i matchen i division 5 Göteborg B herr i fotboll mot Mossen på Krokslättsvallen. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 6–5 för hemmalaget Dalen/Krokslätt. Matchhjälte blev Simon Fridell, som gjorde det avgörande målet med bara 4 minuter kvar av matchen.

|

Dalen/Krokslätt fick en bra start på matchen. Johan Persson Holt gjorde målet, redan i 18:e minuten.

Mossen kvitterade till 1–1 i 18:e minuten, genom Leo Granskog.

Mossen tog också ledningen strax före halvtidsvilan, åter igen genom Leo Granskog. Direkt efter pausen nätade Fatmir Muric och ökade Mossens ledning.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Leo Granskog träff och ökade ledningen för Mossen och fullbordade därmed sitt hattrick.

I 63:e minuten nätade Fatmir Muric åter igen, och ökade ledningen för Mossen. Men ledningen skulle visa sig vara bedräglig.

Bara två minuter senare var det David Shamoun som såg till att Dalen/Krokslätt reducerade till 2–5.

Dalen/Krokslätt reducerade igen i 69:e minuten genom Alexander Hayes.

I 78:e minuten reducerade Dalen/Krokslätts Bita Bångens på nytt.

Först med åtta minuter kvar att spela kvitterade Dalen/Krokslätt genom Peter Hayes.

Dalen/Krokslätt tog ledningen tre minuter senare genom Simon Fridell. Det fastställde slutresultatet till 6–5.

Noterbart är att Leo Granskog gjorde tre mål för Mossen.

När lagen möttes senast slutade det med seger för Mossen med 4–1.

Dalen/Krokslätt tar sig an Styrsö BK i nästa match hemma torsdag 14 april 18.30.