Häftig vändning av Hällesåker hemma mot Gothenburg W

Besökarna på Hällesåker fick se en match i division 4 Göteborg B herr i fotboll med två ansikten på onsdagen.

ANNONS
|
Hällesåker IF vann mot Gothenburg West Football Club
Hällesåker IF vann mot Gothenburg West Football Club

Gothenburg W såg ut att ha matchen i sitt grepp men hemmalaget Hällesåker lyckades med en mycket stark upphämtning. 0–2 vändes till 3–2 efter full tid.

– Det var en otrolig prestation att vända från 0-2 till 3-2. Vi gjorde vår bästa match framåt under denna säsong. I första halvlek skapade vi många bra lägen och borde ha avgjort matchen redan då. Tyvärr var vi inte tillräckligt kliniska i avsluten, medan West Coast utnyttjade sina två chanser och gjorde mål på båda. I halvtid betonade vi vikten av att fortsätta spela som i första halvlek men med bättre fokus i försvarsspelet. I andra halvlek lyckades vi sätta de chanser vi missade tidigare, och det blev avgörande för dagens seger, tyckte Hällesåkers tränare Edmond Shala, efter matchen.

ANNONS

Gothenburg W:s tränare Armin Samandi:

– Jag tackar för min tid i GWFC och önskar gruppen lycka till. Vårt halvtidssnack hjälpte tyvärr inte idag heller.

Målgörare för Hällesåker var Benjamin Ivarsson 2, medan Zebastian Avonds Hagstedt gjorde två mål för Gothenburg W. Ett av Hällesåkers mål var ett självmål.

Det här var Hällesåkers tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Gothenburg W:s tredje uddamålsförlust.

Det här betyder att Hällesåker ligger på elfte plats i tabellen, och Gothenburg W är på tionde plats.

Torsdag 27 juni 17.30 spelar Hällesåker borta mot Dalen/Krokslätt. Gothenburg W möter Göteborgs FF hemma på Förbovallen lördag 29 juni 12.00.

ANNONS