Hällesåker avgjorde i första halvlek mot Dalen/Krokslätt

Torsdagens matchen mellan Hällesåker och Dalen/Krokslätt i division 4 Göteborg B herr i fotboll avgjordes redan i första halvleken. Hemmalaget Hällesåker ledde med 3–1 i paus, och resultatet stod sig matchen ut.

ANNONS
|

– Vi har bra kontroll över större delen av matchen, Dalen är absolut inte dåliga men ett bra försvarsspel och bättre passningsspel än sist gör att vi går hem med tre välbehövliga poäng, kommenterade Hällesåkers lagledare Jesper Lönn.

Dalen/Krokslätts tränare Daniel Dewerud om matchen:

– Åker på 3 mål där iallafall två är riktigt flyt. Sen har de inte jättemycket mer farliga chanser. Vi krigar på med de förutsättningar vi hade som sannerligen inte var optimala det ska gudarna veta. Vi gör starka sista 20 och trycker ner de rejält men bolluslingen vill inte in.

Hällesåker gjorde första målet. Benjamin Ivarsson gjorde målet, redan i åttonde minuten.

ANNONS

Laget gjorde också 2–0 i 22:a minuten, när Alexander Laas fick träff.

Dalen/Krokslätt reducerade till 2–1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Alexander Hayes.

Bara fyra minuter senare var det Johan Axelsson som såg till att Hällesåker ökade ledningen till 3–1. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade med seger för Hällesåker med 3–1.

Hällesåker har två segrar och tre förluster och 9–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Dalen/Krokslätt har en oavgjord och fyra förluster och 4–14 i målskillnad.

Det här betyder att Hällesåker ligger på tionde plats i tabellen, och Dalen/Krokslätt är på nionde plats.

Nästa motstånd för Hällesåker är IK Virgo. Lagen möts onsdag 5 juli 18.30 på Mossens IP. Dalen/Krokslätt tar sig an Eriksberg hemma torsdag 6 juli 19.30.

ANNONS