IF Mölndal fotboll vände underläge med två mål till seger

IF Mölndal fotboll hade problem och låg under med 0–2 i matchen i division 4 Göteborg A dam i fotboll mot Kållered på Kållered Sportcenter.

ANNONS
|
Kållered SK förlorade mot IF Mölndal Fotboll dam
Kållered SK förlorade mot IF Mölndal Fotboll dam

Men sen kom vändningen, och till slut blev det 6–2 för bortalaget IF Mölndal fotboll efter mål av Saga Myhre, Wilma Abramsson och Wilma Abramsson.

– IF Mölndal var starka i regnet på KIP i Kållered. Första halvlek var uppdelad i två halvor. Första delen ägde Mölndal och tog rättvist ledningen med 3-0. Under den andra delen av halvleken tog Kållered över och förde spelet. I halvlek stod det 2-3 med mersmak för Kållered. I andra halvlek skruvade IF Mölndal upp tempot och skärpan. Kållered orkade inte vände på det en gång till utan IF Mölndal vann rättvist, kommenterade Kållereds lagledare Fredrik Bäckman.

ANNONS

IF Mölndal fotbolls tränare Anders Winckler om matchen:

– Premiär och derby, alltid lite extra spännande. Jag tycker vi gör en bra match med en svacka i slutet av första. Men vi kommer igen, får ett skönt mål i början av andra och vinner rättvist även om resultatet kanske var väl smickrande.

Nästa motstånd för Kållered är Öjersjö. Lagen möts lördag 20 april 12.15 på Öjersjö IP. IF Mölndal fotboll tar sig an Askim IK hemma tisdag 16 april 20.15.

ANNONS