IF Mölndal fotboll vann mot Kungsladugård – trots underläge i halvtid

I halvtid var Kungsladugård i ledningen med 2–1 på Åbyvallen. Men IF Mölndal fotboll vände och vann. Till slut blev det 3–2 i matchen i division 5 Göteborg B herr i fotboll.

|

– Vi visar på bra moral och vänder ett underläge till vinst och spelar en bra fotboll. Rättvis seger, kommenterade IF Mölndal fotbolls tränare Nicklas Sernevall efter matchen.

Ludwig Jakobsson slog till efter 56 minuter och blev matchhjälte med sitt 3–2-mål.

Kungsladugård startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara en minut slog Marcus Weimen till.

IF Mölndal fotboll kvitterade till 1–1 i 23:e minuten, när Aldin Veladzic slog till.

Kungsladugård tog ledningen strax före paus, genom Fredrik Andreasson. Direkt efter pausen nätade Aldin Veladzic ännu en gång och kvitterade för IF Mölndal fotboll.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Ludwig Jakobsson och avgjorde matchen. Jakobsson fullbordade därmed IF Mölndal fotbolls vändning.

Det här var IF Mölndal fotbolls andra uddamålsseger den här säsongen.

Det här betyder att IF Mölndal fotboll ligger kvar på nionde plats i tabellen, och Kungsladugård sist, på tolfte plats.

Nästa motstånd för IF Mölndal fotboll är Fässberg. Lagen möts lördag 9 september 14.30 på Åbyvallen.