Johan Axelsson fixade segern för Hällesåker i matchen mot IF Mölndal fotboll

Det blev ett hattrick för Hällesåkers Johan Axelsson i matchen mot IF Mölndal fotboll i division 5 Göteborg B herr i fotboll. Hällesåker vann på hemmaplan med 5–0 (5–0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Benjamin Ivarsson och Oscar Jennefalk.

ANNONS
|

– Matchen börjar starkt från HIF:s sida och vi rivstartade direkt med flera hörnor och vassa chanser. Vi fick in första bollen och sedan rann det iväg. Vi kände oss tillfreds med 5-0 i första halvlek. I andra var det tydligt att Mölndal la om taktiken och vi kunde gå runt på lite spelare, så den slutade tyvärr mållös för oss, trots flera vassa chanser. Vår segersvit beror på inställningen hos alla spelare där vi kämpar för varandra och ger järnet, trots att vi får ändra i startelvan från match till match, kommenterade Hällesåkers lagledare Jesper Lönn.

Hällesåker har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan IF Mölndal fotboll har två oavgjorda och tre förluster.

ANNONS

Det här betyder att Hällesåker ligger på femte plats i tabellen, och IF Mölndal fotboll är på elfte plats.

Nästa motstånd för Hällesåker är Guldheden. Lagen möts fredag 1 juli 19.00 på Hällesåker. IF Mölndal fotboll tar sig an Eriksberg hemma lördag 2 juli 14.15.

ANNONS