Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Lyckades med omöjliga golfslaget: ”Känslan var häftig”

Att göra en hole in one i golf är få förunnat. Att dessutom göra det på ett par fyra-hål är en ytterst sällsynt bedrift. Just det lyckades 45-åriga Magnus Larsson med på Hills golfbana i Mölndal.
– Det var en sån helg där alla stjärnor stod rätt, säger han.

LÄS MER: Spelarna från Hills GK tog silver på lag-EM i golf

Under helgen som gått pågick klubbmästerskapen på Hills Golf & Sports Club i Mölndal. Där skedde något ytterst sällsynt när 45-åriga Magnus Larsson lyckades slå till med en hole in one på ett par fyra-hål.

– Känslan var häftig! Jag tror faktiskt inte att någon har gjort det på något par fyra-hål på Hills innan. Vi har pratat lite om det här efteråt, och definitivt har ingen gjort det på tävling, säger han.

Magnus, som har +0,9 i handicap, berättar att han ofta försöker pricka green från utslagsplatsen på hål nummer tolv på Hills. Den här gången var det 235 meter till hålet, och chansen att lyckas träffa det beskriver Magnus som ”minimal”.

LÄS MER: Han valde bort OS – så lever Radiosportens Thomas Simson idag

– När vi kom fram till green var min spelpartner Jesper smart nog att ta upp telefonen. Då blev det en liten film på det, och det var ju ganska roligt! Även om det inte var världens finaste språk så här i efterhand (skratt). Men det var ungefär så känslan var i alla fall!

Hur firade du?

– Det blev lite champagne för de som ingick i min klass, men sen var det ju tävling på söndagen igen. Då lyckades jag faktiskt följa upp det med fyra under par, vilket gjorde att jag vann H40 med fyra slag. Det var en sån helg där alla stjärnor stod rätt!

LÄS MER: Padelanläggning med karibiskt tema i Kållered

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Mölndals-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.