Onsala och Lindome kryssade efter svängig match

Onsala tog emot Lindome hemma på Rydets IP på lördagen. I första halvlek var det Lindome som tog greppet om matchen, med en 1–0-ledning. Men i andra halvlek kom Onsala in i matchen. Laget hämtade i kapp underläget, och matchen i division 2 västra Götaland herr slutade 2–2.

|

David Berntsson och Hugo Lindström nätade för hemmalaget, medan Anton Johansson blev tvåmålsskytt för gästerna.

Onsala har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 15–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Lindome har tre vinster och två oavgjorda och 9–5 i målskillnad.

Resultatet innebär att Onsala ligger kvar på andra plats och Lindome på tredje plats i tabellen.

Nästa motstånd för Lindome är Hittarp. Lagen möts lördag 13 maj 13.00 på Lindevi IP.