Seger för Hällesåker mot Gothenburg W i spännande match

Hällesåker tog greppet om bortamatchen mot Gothenburg W i division 4 Göteborg B herr i första halvlek, och ledde med 2–0 i paus. Trots en uppryckning i andra halvlek av Gothenburg W räckte laget inte ända fram, och Hällesåker vann med 2–1.

|

Hällesåker fick en bra start på matchen. Benjamin Ivarsson slog till på straff, redan i 15:e minuten.

I den 16:e minuten blev Gothenburg W:s Haidar Bejan utvisad.

Hällesåker gjorde 0–2 i 27:e minuten, när Johan Axelsson fick träff. I 54:e minuten nätade Sebastian Mörk Andersson, och reducerade åt Gothenburg W. Mer än så blev det dock inte för Gothenburg W.

Gothenburg W åkte på en utvisning I den 80:e minuten när Aran Mahmoud fick lämna planen, och fick spela med en man mindre sista tio minuterna.

I den 82:a minuten fick även Gothenburg W:s Mustafa Shirwani rött kort.

Hällesåkers nya tabellposition är tionde plats, medan Gothenburg W är på sjunde plats.

Hällesåker tar sig an Göteborgs FF i nästa match hemma torsdag 31 augusti 18.30.