Stark första halvlek räckte för IF Mölndal fotboll mot Azalea

Hemmalaget IF Mölndal fotboll stod för en bra första halvlek mot Azalea på fredagen, och ledde med 3–2. Azalea lyckades inte hämta igen i andra halvlek, som slutade mållös, och IF Mölndal fotboll vann därmed matchen i division 5 Göteborg B herr i fotboll.

|

Alvar Carlzon slog till efter 42 minuter och blev matchhjälte med sitt 3–2-mål.

IF Mölndal fotboll började bäst och gjorde 1–0 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Max Nilsson till.

IF Mölndal fotboll ökade ledningen till 2–0 snabbt. I tredje minuten slog Erik Forshamn till.

Azalea reducerade till 2–1 tidigt i matchen, genom Carl Gottfridsson, i 15:e minuten.

Azalea kvitterade till 2–2 i 22:a minuten, när Jonas Tingberg fick träff.

IF Mölndal fotboll tog ledningen i slutet av första halvleken, genom Alvar Carlzon. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för IF Mölndal fotboll med 3–2. I den 91:a minuten fick IF Mölndal fotboll Lukas Söderström utvisad, och fick spela med en man mindre sista minuterna.

För IF Mölndal fotboll gör resultatet att laget nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Azalea är på åttonde plats.

Fredag 5 maj 18.30 spelar IF Mölndal fotboll borta mot Kungsladugård.