Tyra Karlsson Gadnai målskytt – men IF Mölndal fotboll föll

IF Mölndal fotboll förlorade mötet med Utbynäs borta med 1–4 (1–1) i division 3 Göteborg dam i fotboll på lördagen.

|

– Vi kunde gjort något mål till och med lite tur kunde det räckt, men de är bättre än oss så resultatet är inget att säga om, kommenterade IF Mölndal fotbolls tränare Anders Winckler.

Gästande IF Mölndal fotboll startade matchen bäst och tog ledningen. Tyra Karlsson Gadnai slog till, redan i nionde minuten.

Utbynäs kvitterade till 1–1 tidigt i matchen, genom Ella Linder, i tolfte minuten. Utbynäs gjorde också 2–1 i 55:e minuten när Ella Linder slog till på nytt.

I 72:a minuten ökade Ella Linder ledningen ytterligare. Linder fullbordade därmed sitt hattrick.

Emma Gligic ökade Utbynäs ledning på straff i 80:e minuten. 4–1-målet blev matchens sista.

Noterbart är att.

Utbynäs nya tabellposition är sjätte plats, medan IF Mölndal fotboll är på tolfte och sista plats.

I nästa omgång har IF Mölndal fotboll Landvetter hemma på Åbyvallen, fredag 8 september 19.15.