”Det som däremot inte förvånar mig är att du hittar fel och brister på vår webbplats, det visar att vi prioriterar rätt”, skriver Malin Schöldstein, kommunikationschef på Mölndals stad.
”Det som däremot inte förvånar mig är att du hittar fel och brister på vår webbplats, det visar att vi prioriterar rätt”, skriver Malin Schöldstein, kommunikationschef på Mölndals stad. Bild: Elvira Linderot/Pressbild Anna Sigvardsson Mölndals stad

Mölndals stad: Därför är kommunikatörer viktiga

Replik på ”Vad lägger kommunen pengar på egentligen?” (Mölndals-Posten 9 januari).

ANNONS
|

Hej Lena, du är alltid välkommen att höra av dig till oss i Mölndals stad, vi kommer göra vårt yttersta för att besvara dina frågor och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Precis som du skriver är det viktigt att vi som hanterar offentliga medel gör det ansvarsfullt och med noggranna prioriteringar. Jag blir därför förvånad över att du tycker att det verkar onödigt att rekrytera kommunikatörer när du samtidigt uttrycker att du saknar information.

Kommunikatören stöttar verksamheten i deras kommunikation för att du som invånare ska få den information som är viktig för dig, på det sätt som fungerar för dig. I en demokrati är det en grundförutsättning. I tider av informationspåverkan och desinformationskampanjer vågar jag nog påstå att kommunikatörens roll aldrig varit viktigare.

ANNONS

Det som däremot inte förvånar mig är att du hittar fel och brister på vår webbplats, det visar att vi prioriterar rätt. Vi jobbar just nu med en ny tillgänglig webbplats som ska vara enkel för alla att ta del av, med relevant uppdaterad information och som fullt ut lever upp till lagen om digital offentlig service.

Om du är nyfiken att veta mer om hur vi kommunikatörer arbetar är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

Malin Schöldstein, kommunikationschef Mölndals stad

LÄS MER:Lägg hellre offentliga medel på skolpersonal

LÄS MER:KD: Vi prioriterar kärnan i kommunala verksamheter

LÄS MER:Vad lägger kommunen pengar på egentligen?

ANNONS